Et Cantorum: Kerstconcert ‘Licht in duisternis’

KLOOSTERBUREN – Op zaterdag 16 december geeft kwartet ‘Et Cantorum’ een kerstconcert in de Nicolaaskerk (St. Jansstraat 8) te Kloosterburen. Aanvang van het concert is 20.00 uur. 

‘Et Cantorum’ bestaat uit Nelleke de Ruiter sopraan, Gea Bakker alt, Hans ter Veen bas en Herman Postma bariton. Zij zingen inmiddels al meer dan 10 jaar samen, ook in Kamerkoor Moderato Cantabile. In de afgelopen jaren hebben ze een veelzijdig, voornamelijk klassiek repertoire opgebouwd, van Bach, Bruckner en Rachmaninoff tot hedendaagse componisten zoals Ola Gjeilo en Karl Jenkins.

Voor dit kerstconcert studeerden ze een gevarieerd programma in van bekende Christmas Carols en andere bij deze tijd passende prachtige muziek over licht en stilte, waarbij schoonheid en mysterie naadloos in elkaar overgaan.

Entree: vrije gift.

Reserveren kan via www.nicolaaskerk.nu

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.