Simon Cageling nieuwe hoofdtrainer heren 1 vv Winsum

Simon Cageling is vanaf het seizoen 2024/2025 de nieuwe hoofdtrainer van vv Winsum. Simon is op dit moment hoofdtrainer bij Velocitas 1897, waarmee hij in vier jaar vanuit de derde klasse is opgeklommen naar de eerste klasse. Ondanks zijn jonge leeftijd (27 jaar) heeft hij al wat jaren ervaring in het seniorenvoetbal. Met deze jonge, ambitieuze trainer hebben we een trainer in huis gehaald die past bij onze jonge spelersgroep. 

In het dagelijks leven is Simon werkzaam bij FC Groningen als Manager MVO. vv Winsum en Simon Cageling zijn een contract voor één jaar overeengekomen.

Jan Jaap Zijlstra, Bestuurslid Voetbalzaken vv Winsum, is blij met de aanstelling van Simon Cageling als nieuwe hoofdtrainer: “Nadat bekend werd dat onze huidige hoofdtrainer Fred de Boer vv Winsum aan het eind van het seizoen zou gaan verlaten, zijn we in gesprek gegaan met meerdere trainers die hadden gereageerd op de vacature. Uiteindelijk hebben we als club, in samenspraak met een afvaardiging van de selectie, gekozen voor onze eerste keuze: Simon Cageling. Wij zijn ervan overtuigd dat Simon de jonge spelersgroep nog verder door kan ontwikkelen. Waarbij het DNA van vv Winsum, bestaande uit fitheid, energie en waar mogelijk verzorgd voetbal, de basis zal zijn voor een goede samenwerking.”

Simon Cageling:”Ik ben verheugd om als hoofdtrainer bij vv Winsum aan de slag te gaan. Gedurende de gesprekken met de mensen in en rondom vv Winsum heb ik ervaren dat het echt een vereniging is waar men samenwerkt. Deze saamhorigheid, in combinatie met de goede faciliteiten, een stabiele achterban en een ambitieuze selectie, maakt mij zeer enthousiast. Ik zie veel overeenkomsten tussen mijn visie en de huidige selectie. Hierin merk ik energie op, spelers die zich individueel onderscheiden, maar ook als een hecht team samenwerken. Vanzelfsprekend hoop ik op een mooie tweede seizoenshelft voor zowel Fred de Boer en zijn team als voor mezelf bij Velocitas 1897. Ik kijk ernaar uit om hierna met spelers en staf aan de slag te gaan.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !