Triatlon van het Hogeland 2024

Bereid je voor op een spannende ervaring tijdens de 2024 editie van het ‘Hogeland loopt voor Geluk’ op het Geert Reinders Sportpark in Winsum. Dit evenement, gericht op het inzamelen van geld voor de Maarten van der Weijden Foundation, zal plaatsvinden op zaterdag 6 juli en zondag 7 juli 2024.
Dit jaar is er meer dan alleen wandelen en sponsors werven. Nieuw in 2024 is de toevoeging van de ‘Triatlon van het Hogeland’. Deze vindt plaats op zaterdag 6 juli. Deelnemers kunnen zichzelf uitdagen door deel te nemen en ze kunnen geld inzamelen voor de stichting door zich hiervoor te laten sponsoren.
De Triatlon van het Hogeland heeft 3 varianten:
Halve Triatlon: 1,9 kilometer zwemmen, 90 kilometer fietsen, 21 kilometer hardlopen
Halve Triatlon – estafette: Dezelfde afstanden als de halve triatlon, maar met een team van 3 deelnemers die elk een onderdeel volbrengen
Kwart Triatlon: 1 kilometer zwemmen, 45 kilometer fietsen, 10 kilometer hardlopen.
Hoe kan ik me inschrijven?
Als je wilt meedoen kun je jezelf aanmelden bij één van de teams!
Wil je aan de estafette meedoen, schrijf dan alle 3 de teamleden in bij het estafetteteam!
Overige informatie
Het is belangrijk om te vermelden dat de Triatlon van het Hogeland een recreatief evenement is en dus geen wedstrijd. Deelname is voor 18+ en is op eigen risico. De route wordt later bekend gemaakt maar zal deels over en langs het terrein van de actiedag lopen. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Hierbij geldt vol=vol.
De voorbereidingen zijn in volle gang, dus houd de website van ‘Het Hogeland loopt voor Geluk’ in de gaten voor updates over de triatlon. Begin je alvast met trainen?

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.