The Living Museum Winsum

In ons leven krijgen we allemaal te maken met ontwrichtende ervaringen. Voordat je het weet ga je van arts naar specialist; word je patiënt of sta je op een wachtlijst. Als mens wil je graag herstellen en als naaste wil je dat proces graag ondersteunen. Maar, de aandacht in de wereld om ons heen, gaat over het algemeen uit naar praten over dat wat door ziekte of beperking niet meer mogelijk is. Niet in The Living Museum Winsum, kunstwerkplaats voor mensen in herstel!

Kunstwerkplaats The Living Museum Winsum is gevestigd in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit. Elke maandag, dinsdag en vrijdag zijn we open van 10 tot 15 uur en ben je welkom om ‘iets’ te komen maken: een gedicht, muziek, een schilderij, tekening, een beeld van steen of van klei. We houden rekening met beperkingen, maar geven aandacht aan wat jij kunt of wilt maken. Twijfel je of je tot de doelgroep hoort? Kom langs: kunst kijken of kennismaken. Er is ook ruimte voor jou!

Introductieprogramma

Van 12 tot 23 februari is er een introductieprogramma. In deze weken kan je kennismaken met verschillende activiteiten die in maart van start gaan bij voldoende aanmelding. Benieuwd naar onze activiteiten? Kijk op Facebook of Instagram bij: The Living Museum Winsum, of de website deblauweschuit-winsum.nl.

Wil je liever vrij werken? Aan je eigen kunst? Ook dan ben je welkom.

Deelname aan de kunstwerkplaats is voor iedereen, daarom wordt gewerkt met een vrijwillige bijdrage.  

Kunstwerkplaats The Living Museum Winsum wordt mede mogelijk gemaakt door Oranjefonds, VSB en Gemeente Het Hogeland.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !