Vv Eenrum op trainingskamp naar Spanje

Afgelopen weekend is VV Eenrum met een groep van 36 man afgereisd naar het Spaanse Benidorm om daar voor het eerst in de clubgeschiedenis een buitenlands trainingskamp te beleggen.

Op vrijdag 12 januari vertrokken 32 man vanaf Schiphol richting het Spaanse Benidorm, 2 dagen eerder waren er al vier personen met de auto afgereisd naar het verre zuiden. Eerste elftalleider Eric Schoenmakers, voorzitter Herald Jansen, MVA Ricky Rozema en hoofdsponsor Robert Benes van Hogeland kunststof kozijnen. De laatst genoemde wil pertinent niet vliegen en dus besloten Jansen en Schoenmakers dat zij persoonlijk zouden zorgen dat ook Benes in Spanje zou kunnen komen. Bijkomend voordeel was voor ons dat we ook het nodige trainingsmateriaal ( zoals bijv. ballen ) makkelijker mee konden nemen verteld Eric.

Jansen was als enige vanuit zijn rol als bestuurslid mee, dit mede omdat we het belangrijk vonden om onze 3 grootste sponsoren mee te nemen. Alleen al uit blijk van onze grote waardering naar hun toe, maar ook door hun grote betrokkenheid bij onze club. Naast het eerste elftal konden ook spelers van het tweede elftal mee. Uiteraard waren zowel de technische staf van het eerst als van het tweede elftal aanwezig.

Op loopafstand van het hotel was een prima trainingsaccommodatie beschikbaar waar in het weekend twee trainingen zijn afgewerkt. Trainer Gert Jan van Dijken spaarde z’n mannen niet, in de Spaanse zon werd pittig getraind. Naast de voetbaltraining was het uiteraard ook een weekend van gezelligheid en verbinding. Die laatste twee zijn wat ons betreft de belangrijkste peilers van onze vereniging zo verteld Jansen. De juiste positieve sfeer in combinatie met de verbondenheid naar elkaar toe en naar de vereniging zijn de levensader voor onze vereniging. En wat een geweldig mooi weekend was het , een super gezellige en leuke groep zo verteld een vrolijk kijkende voorzitter. Rasechte clubman Wim Nube , leider en coach van het tweede is het helemaal met Jansen eens. Echt een topweekend, enorm genoten van deze groep, er is ook werkelijk geen onvertogen woord gevallen. Het was plezier, plezier en nog eens plezier en dat in een heerlijk klimaat. Ruim voldoende ingrediënten om de tweede seizoenshelft op voor te borduren. Eerste elftalleider Schoenmakers verwacht dat Eenrum in de tweede seizoenshelft de nodige punten zal gaan pakken. Uiteraard komt dat niet alleen even door zo’n trainingskamp, natuurlijk draagt dit positief bij. Als ik zie wat voor progressie de ploeg de afgelopen maanden heeft gemaakt gaat dat zeker de nodige punten opleveren zo besluit Schoenmakers.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !