Volleybalvereniging DIO huldigt succesvolle jeugdteams

Afgelopen zaterdag 20 januari zijn er vijf succesvolle volleybal jeugdteams van DIO Bedum gehuldigd.

Meisjes B1 kwam in de 1e klasse tot een knappe 1e plaats en zijn met slechts 3 punten voorsprong op de nummer 2 kampioen geworden in hun poule.

De C- meiden (11-14 jaar) spelen dit seizoen voor het eerst zonder de jongens waarmee ze jaren samen een team vormden. Met kop en schouders staken ze uit boven de rest van de teams. Zonder ook maar 1 set te verliezen, zijn ze ongeslagen kampioen geworden.

DIO-Winkhem jongens C is een nieuw team bij DIO Bedum. Een combinatie van spelers van DIO en Winkhem maakte dat er toch een jongensteam in de C klasse kon uitkomen. En deze samenwerking blijkt een succes! Met maar liefst 16 punten voorsprong op de nummer 2 zijn de jongens glansrijk kampioen geworden!

Bij de CMV- jeugd (basisschooljeugd) werden twee van de vijf teams kampioen. Team N6 en N4-2, met spelers tussen de 9 en 12 jaar, eindigden na een spannende competitie beide op de eerste plaats in hun poule.

Alle jeugdteams van DIO Bedum hebben het het 1e half jaar goed gedaan. Ze trainen twee keer in de week onder deskundige leiding van gemotiveerde trainers. Momenteel bestaat de CMV-jeugd van 6-12 jaar uit ongeveer 40 enthousiaste spelers verdeeld over 4 trainingsgroepen.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.