Iris zingt Carole King

Op zondag 11 februari 2024 zingt ris Offringa de liedjes van Carole King. De liedjes van Carole King bezingen op zoveel mooie manieren de liefde. De liefde voor vriendschap, het leven, je partner, je kind.
Zangeres Iris Offringa ontdekte vorig jaar dit prachtige repertoire en vond bandleden die er ook enthousiast van werden. De band speelt bekende, maar ook minder bekende nummers van haar. Liedjes die ze zelf zong en schreef voor andere artiesten. Deze middag kun je onderdompelen in de heerlijke sfeer van de jaren 70 in Theater in de Warf in Warfhuizen.

Band
Iris Offringa – zang
Josien van Beek – piano/zang
Joost van der Beek – gitaar
Michael Nieuwenweg – basgitaar
Dennis Elderman – drums

Voor meer informatie zie: Contact | Theater in de Warf

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.