15 februari: Alzheimer Café Winsum e.o.

Wanneer je de diagnose dementie krijgt, verandert je wereld enorm. Je perspectief verandert en je merkt dat je minder kunt dan je voorheen kon. Toch ben je vaak nog in staat om van alles wél te doen. Soms wat minder dan je gewend was, maar er zijn gelukkig voldoende aanpassingen voorhanden.

Activiteiten die je voor je plezier doet als fietsen, sporten, etc. moeten gewoon door kunnen gaan; soms misschien ook wat aangepast.

Op 15 februari komen Aafke Scholtens en Monique Zweep vertellen over hun ervaringen en kennis over activiteiten voor mensen met een dementie. Uiteraard maken we er een avond van waarin we elkaar ook tips en ideeën kunnen geven over activiteiten voor en met mensen met dementie.

Donderdag 15 februari bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.