Bijeenkomst voor ouders van zorgafhankelijke kinderen in Groningen

Op zondag 11 februari organiseert zaVie in samenwerking met Wilma Klaassen een bijeenkomst voor ouders van kinderen met een (ernstige) verstandelijke of meervoudige beperking. Het doel van de bijeenkomst is even op adem komen, van elkaar horen en in gesprek over – ook luchtige – onderwerpen waar je als ouder van een zorgafhankelijk kind mee te maken hebt. De bijeenkomst is ’s avonds van 19.30 tot 21.30 uur in het Feithhuis, Martinikerkhof 10 in Groningen.

Als ouder van een kind met een (ernstige) verstandelijke of meervoudige beperking loopt het leven anders dan je had verwacht. Jouw kind is kwetsbaar en dat maakt jou als ouder kwetsbaar. Je wilt voor je kind zorgen, maar toch moet je de zorg ook uit handen geven en delen met – vaak lieve en toegewijde – anderen. Jij blijft echter altijd de spin in het web, de rots in de branding, de steun en toeverlaat, de trooster, eerste contactpersoon, keuzemaker, regelaar… over de dagelijkse zorg en over de zorg(en) van morgen. Wie en waar ben jij als ouder in dit verhaal? Wat houdt jou bezig? Uit je slaap? Of op de been? Dit en meer komt aan bod op zondagavond 11 februari.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor ouders van alle leeftijden. Ook familieleden, zorgprofessionals en beleidsmakers zijn welkom. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht op de website van zaVie: https://zavie.nl/agenda/. Óf bij Wilma Klaassen, info@wilmaklaassen.nl. Bij haar kunnen belangstellenden zich ook (verplicht) aanmelden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.