Nieuwe hoofdtrainer dames 1 VV Eenrum

VV Eenrum is verheugd aan te kondigen dat Niels Woltman is gecontracteerd als hoofdtrainer voor het komende seizoen. Met zijn jarenlange ervaring als trainer binnen het vrouwenvoetbal in de regio, is Woltman een waardevolle toevoeging aan het team. Hij heeft de afgelopen vier seizoenen met succes Dames 1 van ZEC uit Zandeweer geleid en staat nu klaar voor een nieuwe uitdaging.

Voor VV Eenrum markeert dit een nieuw begin, geeft Janet Toonder, bestuurslid voetbalzaken, aan. Na het besluit om na dit seizoen het vrouwenvoetbal binnen EKC (de Eenrum Kloosterburen combinatie) te beëindigen, gaat VV Eenrum zelfstandig verder met damesvoetbal. Toonder is verheugd over de komst van Woltman als nieuwe hoofdtrainer van Dames 1, gezien zijn ervaring en bekendheid met de club en enkele speelsters.

Voorzitter Jansen voegt toe dat Niels een dorpsgenoot is en een fervent voetballiefhebber, vaak langs de lijn te vinden. Het is een lang gekoesterde wens om Niels ooit terug te zien keren als trainer. Woltman zelf benadrukt dat hoewel hij het uitstekend naar zijn zin had bij ZEC, hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. Hij ziet het als een geweldige kans om het vrouwenvoetbal binnen VV Eenrum verder te ontwikkelen.

Janet Toonder deelt de ambitieuze plannen van de club voor het meiden- en vrouwenvoetbal. Met twee enthousiaste meidenteams en grote ambities wil VV Eenrum volledig inzetten op de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Niels herinnert zich ook de rijke historie van de club op dit gebied en was zelf betrokken bij de bloeiende meidenafdeling van de club.

Binnenkort zal er meer nieuws volgen vanuit Eenrum met betrekking tot het vrouwen- en meiden voetbal, zoals besloten door Jansen. De vereniging is vastbesloten om iets moois neer te zetten en hierop voort te bouwen, met als kern de gedeelde energie van alle betrokkenen.

Foto v.l.n.r.: Herald Jansen (voorzitter VV Eenrum), Niels Woltman, Janet Toonder (bestuurslid voetbalzaken VV Eenrum)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.