Laatste Billeke de Beer Biljart Toernooi

Maandag 5 februari is in Zuurdijk het Billeke de Beer Biljart Toernooi voor de allerlaatste maal van start gegaan met tientallen deelnemers. Er wordt de komende dagen fel gestreden op het groene laken. De 48 resterende deelnemers werken in de tweede week hun partijen af. De finale is op zaterdag 17-02-2024. 
 
Het biljart toernooi is vernoemd naar het bekende cafe aldaar. De eigenaren Koos Holwerda en zijn partner gaan helaas binnenkort stoppen als cafehouders, maar willen de zaal wel gaan verhuren aan de dorpsverenigingen. Daarmee is tevens het “dorpshuis” van Zuurdijk, voorlopig gered,  belangrijk voor de sociale contacten en binding in het dorp.
Zie het achtergrondverhaal van onze verslaggever Willem Kroon: Billeke de Beer Biljart Toernooi Zuurdijk (youtube.com)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !