Inloopbijeenkomst ruilkring Hogeland

Op donderdag 22 februari 2024 tussen 19.30 en 21.30 uur houdt Ruilkring Hogeland weer een openbare inloopbijeenkomst. Deze keer in De Tirrel aan De Meeden 1, Winsum. Belangstellenden uit de hele gemeente Het Hogeland zijn van harte welkom!

Bij Ruilkring Hogeland voelen mensen zich vrij om iets aan elkaar te vragen. Dat kan een dienst zijn, bijv. hulp bij klussen, vervoer of schoonmaak, maar ook het uitwisselen van kennis. Ze helpen elkaar met plezier: noaberschap in de praktijk. Veel spullen krijgen een tweede leven. Het is fijn en ook duurzamer als je niet alles hoeft te kopen, maar kunt ruilen of lenen voor ‘pangels’.

De pangel is het administratieve ruilmiddel waarmee je goederen en diensten kunt afnemen. Er komt dus geen geld aan te pas. Op de website www.ruilkringhogeland.nl lees je meer over deze LETS (Locaal Economisch Transactie Systeem). De Ruilkring verwelkomt graag belangstellenden, want hoe meer mensen er meedoen, hoe meer iedereen kan ruilen! Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en stel je vragen op de inloopbijeenkomst. Koffie en thee met iets lekkers erbij zijn gratis! De Tirrel is een groot gebouw, dus om te horen in welke ruimte je Ruilkring Hogeland kunt vinden, bel of app je naar: 06-42585254.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.