Boekpresentatie: Hou ’t was

In een bijzondere samenwerking tussen het Hogeland College Uithuizen, Buurtzorg Uithuizen en de Cultuurcoaches Het Hogeland is een prachtig boek tot stand gekomen, met de naam ‘Hou ’t Was’. Een project waar twee generaties samenkomen, namelijk leerlingen van het Hogeland College en cliënten van Buurtzorg Uithuizen. Bedoeld om elkaar een uniek kijkje te geven in het levensverhaal van iemand die in een totaal andere tijd jong was (en is) als jijzelf. 

Leerlingen van 3 vmbo van Het Hogeland College in Uithuizen zijn bij ouderen die ondersteuning krijgen van Buurtzorg op bezoek geweest om verhalen op te halen. De interviews waren prachtig. Er werd gelachen, verbaasd gekeken en er was veel hartelijkheid. Terug op school was de opdracht om de verhalen te illustreren met gedichten en tekeningen. Steeds de grens opzoekend van wat zou diegene bedoeld hebben? Hoe zou jij je voelen als je zoiets zou meemaken?

Op 15 februari wordt het boek gepresenteerd in de Bibliotheek van Uithuizen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar het eindresultaat van dit mooie project! Koffie en thee staan voor u klaar.

Datum: 15 februari 2024

Tijd: 15.00 uur – 16.00 uur

Locatie: Bibliotheek Uithuizen, Blink 1C 9981 AC

Dit project is mogelijk gemaakt door Gemeente Het Hogeland

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !