Duik in de wereld van zitmaaierraces

Duik in de opwindende wereld van zitmaaierraces met het technische team van Zitmaaierraces t’Hogeland Baflo (ZHB)! Of je nu een doorgewinterde coureur bent, een technische whizzkid, of gewoon iemand die nieuwsgierig is naar het bouwen van racezitmaaiers, ZHB heeft voor elk wat wils.

Op zaterdag 24 februari nodigen we je uit voor een onmisbaar instructie/informatiemoment dat je niet wilt missen. Kom gezellig langs en ontdek alles over het ambacht van het bouwen van een racezitmaaier en welke het beste bij jou past. Wat kun je verwachten:


Inspirerende informatie: Ons technische team staat klaar om je te informeren over alle ins en outs van het bouwen van een racezitmaaier. Van de juiste motoren tot de beste banden, we delen onze expertise om jouw racemachine te optimaliseren.

Gezelligheid en Samenwerking: Niet alleen voor techneuten en coureurs! Als je gewoon houdt van gezelligheid en overweegt iets voor de club te doen, ben je van harte welkom. Ontdek hoe jij een rol kunt spelen in het bloeiende ZHB-raceteam.

Fotosessie op een racezitmaaier: Laat jezelf vereeuwigen in de wereld van zitmaaierraces!

Kom langs op zaterdag 24 februari, tussen 10.00-14.00 uur aan de Tinallingerweg 3a in Baflo voor een onvergetelijke fotosessie met een racezitmaaier. Koffie, thee en limonade worden vers gezet, dus ontspan en geniet van de sfeer.

Ontketen de snelheid in jezelf en word de bouwer van jouw eigen racemeesterwerk.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !