Update: Steekpartij op de AS de Blécourtlaan te Winsum

Rond 20.45 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een steekpartij aan de AS de Blécourtlaan te Winsum. 

Op straat werd een zwaargewonde persoon aangetroffen, de hulpverlening is ter plaatse opgestart. De brandweer kwam ter plaatse om schermen en een tent te plaatsen om de politie en ambulancedienst te assisteren. De politie meld via X (Twitter) dat het slachtoffer zwaargewond overgebracht is naar het ziekenhuis.

Verderop in de wijk (Brake 2) heeft de politie een verdachte aangehouden, dit bevestigt de politie via X (Twitter).

De wijk (Brake 2) werd afgezet voor onderzoek.


Update: (22-02-2024) 

Vanmorgen maakt de politie bekend dat de direct opgestarte hulpverlening voor het 17 jarige slachtoffer niet meer mocht baten, het slachtoffer is ter plekke overleden. De aangehouden verdachte is een 19 jarige man uit de gemeente het Hogeland. De politie doet onderzoek naar de toedracht en de achtergrond van het incident. Volgens de politie kende het slachtoffer en de aangehouden verdachte elkaar. Onderzoek moet uitwijzen of de verdachte betrokkenheid heeft bij de dood van het slachtoffer.

De politie meld dat het onderzoek nog volop gaande is, ze doen een buurtonderzoek en getuigen worden gehoord. Heeft u op woensdagavond 21 februari iets verdachts gezien of gehoord rond de A.S. de Blécourtlaan te Winsum of weet u meer over dit steekincident? Of hebt u mogelijke camera beelden. Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. (bron: www.politie.nl)

 

Omroep het Hogeland wenst de familie en alle andere betrokkenen veel sterkte met dit grote verlies 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !