Lokale DJ-talenten krijgen kans op optreden tijdens Spring Eenrum 2024

Op 2 maart vindt er een DJ-wedstrijd plaats in Jeugdsoos Eenrum. Lokale DJ’s krijgen de mogelijkheid om een optreden te winnen op Spring Eenrum 2024. De wedstrijd wordt georganiseerd met als doel lokale talenten te ondersteunen en hun bekendheid in de regio te vergroten. 

Deelnemers aan de wedstrijd zullen worden beoordeeld op verschillende aspecten, waaronder hun muziekkeuze, interactie met het publiek en de overgangen tussen nummers. Na afloop van de wedstrijd staat Ammar gepland om het podium over te nemen. 

Er is geen leeftijdsgrens om deel te nemen, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Deelnemers kunnen hun eigen DJ-apparatuur meenemen, die gemakkelijk kan worden aangesloten op het aanwezige geluidssysteem. 

Voor diegenen die twijfelen over deelname, is het mogelijk om contact op te nemen met de organisatie via Jeugdsoos@springeenrum.nl voor meer informatie. 

De organisatie van Spring Eenrum kijkt ernaar uit om lokale talenten toe te voegen aan de line-up van het evenement in 2024. 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !