Nieuw jeugdbeleidsplan voor groeiende jeugdafdeling VV Eenrum

Het jeugdbeleidsplan voor de groeiende jeugdafdeling van VV Eenrum is een belangrijke stap voorwaarts, en het bestuur en de jeugdcommissie zijn enthousiast over de ontwikkelingen. Janet Toonder, bestuurslid voetbalzaken, benadrukt dat de jeugd de toekomst heeft binnen de club, en daarom is het essentieel om het jeugdbeleid aan te passen aan de groeiende behoeften.

Op 15 februari werd het gloednieuwe jeugdbeleidsplan 2023-2025 overhandigd door Dimietri Meijer en Karen Hollewand aan Janet Toonder en voorzitter Herald Jansen. De jeugdcommissie heeft nauwgezet gewerkt aan dit plan, waarbij zowel naar het verleden als naar de toekomst is gekeken. Er is geëvalueerd wat er de afgelopen jaren is bereikt en welke doelstellingen er voor de komende periode moeten worden nagestreefd.

Karen Hollewand is bijzonder trots op het eindresultaat: “In het beleidsplan staat centraal: positiviteit, professionaliteit en bovenal het plezier van de jeugdleden. Ons doel is om grote vooruitgang te boeken in de begeleiding van onze jeugdspelers, zowel tijdens wedstrijddagen als trainingen.” Dimietri Meijer, tevens trainer en coach van JO19, onderstreept het belang van structuur en een heldere visie: “Toen ik jaren geleden begon als vrijwilliger binnen de jeugdcommissie, was de jeugdafdeling aanzienlijk kleiner. Nu is er meer structuur en duidelijkheid nodig om het succes te handhaven.”

Voorzitter Jansen ziet het jeugdbeleidsplan als een bewijs van de voortdurende ontwikkeling van de vereniging en de indrukwekkende vooruitgang die wordt geboekt: “We hebben de afgelopen jaren prachtige ontwikkelingen gezien, dankzij het enorme enthousiasme en de inzet van onze vrijwilligers. Het is fantastisch om op zaterdag op het sportpark te zijn en al die lachende gezichten te zien.” Janet Toonder voegt toe: “De sterke verbinding tussen de jeugdteams, maar ook tussen de jeugd- en seniorenafdelingen, is van onschatbare waarde voor de club.”

Het jeugdbeleidsplan weerspiegelt de vastberadenheid van VV Eenrum om de jeugdafdeling verder te laten groeien en te bloeien, en het laat zien dat de club zich in de juiste richting beweegt om haar doelen te bereiken.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !