Verdachte moord op 17-jarige Winsumer langer vast

Het Openbaar Ministerie Noord-Nederland laat vandaag via X (Twitter) weten dat het voorarrest van de 19 jarige verdacht van de dodelijke steekpartij, met 14 dagen verlengt is.  


Bericht van het OM Noord-Nederland:

De rechter-commissaris heeft vandaag besloten de 19-jarige verdachte uit de gemeente Het Hogeland voor 14 dagen langer vast te houden op verdenking van moord op een 17-jarig meisje uit Winsum. Het onderzoek gaat door. De getuigenoproep van de politie is nog van kracht. (Bron: OM Noord-Nederland)


Oproep van het OM Noord-Nederland: 

Op sociale media verschijnen berichten over deze zaak die schadelijk en confronterend kunnen zijn voor nabestaanden van het slachtoffer en de omgeving van verdachte. Denk 2x na over mogelijke gevolgen van het online delen van teksten en foto’s: 1x voor jezelf en 1x voor de ander. (Bron: OM Noord-Nederland)


Getuigen oproep van de politie: 

Het onderzoek is volop gaande. We doen een buurtonderzoek en getuigen worden gehoord. Heeft u op woensdagavond 21 februari rond 20:45 uur iets verdachts gezien of gehoord rond de A.S. de Blécourtlaan in Winsum? Weet u meer over dit steekincident? Of heeft u mogelijk beelden van een cameradeurbel of dashcam? Neem dan contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. (Bron: www.politie.nl)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !