Bulthoes Bühne: Sunday Afternoon Sessions!

Bulthuis Eenrum start met een nieuw format. Op de zondagmiddagen worden met regelmaat ‘Sunday Afternoon Sessions’ gehouden in de bruine kroeg. Deze sessies bieden een platform voor artiesten uit alle muziekrichtingen zoals pop, rock, Easy listening, jazz, country, Groningstalig enz.

Vastgelegd zijn inmiddels artiesten als Josien Bakker, Komduurs Groove en Krysztof Groen. Het spits wordt a.s. zondag 17 maart afgebeten door Mart Eerens!

Mart Eerens is een indie artiest uit Heiligerlee, Groningen. Geïnspireerd door de jaren 60 en 70 schrijft hij nummers met een gelikt laagje vintage erover. De naam indie komt van het Engelse independent, onafhankelijk, hiermee refererend aan de doe-het-zelf-houding van de bands of hun platencontract met een onafhankelijk platenlabel.

Mart Eerens is een muzikant, gitarist en songwriter die bekend staat om zijn nostalgische geluid, een eerbetoon aan de rockmuziek uit de jaren 70.

De entreeprijs is zeer laagdrempelig en inclusief een consumptie. Vanaf 15.00 tot ca. 16.00 uur, Hoofdstraat 4, Eenrum

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !