Gronings Vuur brandt los

Donderdagavond was er een creatieve startbijeenkomst van Gronings Vuur in Roodeschool. Een bijeenkomst waarin verhalen worden omgezet in een theatrale productie. Op meerdere plaatsen wordt dit georganiseerd. Het leidt uiteindelijk tot één productie in Het Hogeland. Hieraan zullen vele hogelandster spelers, muzikanten en praktische ondersteuners bij betrokken worden.

Een voorstelling, een wandeling of een programma van meerdere dagen. Alles is mogelijk. Op 27 maart worden de ideeën in Op Maarhuizen tijdens een z.g. kampvuurbijeenkomst gepresenteerd.

“Onze inwoners zijn in staat om hele leuke en verrassende projecten te bedenken.” vertelt Gea Smidt, artistiek leider van Gronings Vuur. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over het Gronings Vuur: Gronings Vuur Brandt Los (youtube.com)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !