Positieve Gezondheid – Presentatie en cursus voor iedereen

Op dinsdag 7 mei vertelt Agnes Schilder over Positieve Gezondheid in ’t Wieshoes in Warffum (15-16:30 u). Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door Werk op Maat, Mensenwerk Hogeland en Vakland het Hogeland. In een korte presentatie legt Agnes Schilder uit wat Positieve Gezondheid is en hoe je de principes kunt toepassen op je eigen leven en in gesprek met mensen in je omgeving. Voor geïnteresseerden zijn er mogelijkheden om je verder te verdiepen in het werken met Positieve Gezondheid.

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid gaat om veel meer dan dokters en medicijnen. Als je niet ziek bent, ben je niet altijd gelukkig en als je wel te maken krijgt met ziekte of tegenslag ben je niet per sé ongelukkig. Allerlei andere factoren spelen ook een grote rol bij je gezond-voelen: sociale contacten hebben, meedoen, je eigen keuzes kunnen maken en zin in het leven ervaren.

In kort bestek

Voor: iedereen op het Hogeland (en speciaal voor Thuiskamers en Dorpshuizen)

Plaats: Het Wieshoes, Westervalge 5A, Warffum

Tijd: 15:00-16:30 u.

Toegang: gratis (50 max)

Interesse? geef je op via www.vaklandhethogeland.nl. Interesse in een cursus over Positieve Gezondheid? Zie www.vaklandhethogeland.nl.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !