VIDEO! Wie gaat er donderdag stemmen?

Terwijl we nog in de formatie zitten van een nieuwe regering, komen er al weer nieuwe verkiezingen: de Europese.

We gaan op pad om de verkiezingsstemming van de inwoners van Het Hogeland te peilen: zijn zij al klaar voor de Europese verkiezingen? Weten ze al op wie ze gaan stemmen. Maar ook: gaan ze wel stemmen?

Frans Huissen ging op onderzoek uit en ging in gesprek met inwoners.

De visser uit Zoutkamp, de vader en de 8 jarige zoon (de laatste wist héél snel de lijstrekker van de partij van z’n vader aan te wijzen), de niet-stemmer uit Uithuizen, de Groningse eierballiefhebber, de blinde stemmer, de stemmer die christelijke waarden hoog in het vaandel heeft staan, de jonge student, de stemmer die zoekt naar Groningse kandidaten, de twijfelende stemmer: Frans kwam ze tegen en ging met ze in gesprek.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !