Dames Futsal Winsum nemen afscheid van trainer-coach. Club zoekt opvolger!

De dames van Futsal Winsum (zaalvoetbal) zoeken een nieuwe trainer. De huidige trainer Frank Krüger stopt ermee na vele jaren van trouwe dienst. De zaalvoetbalvereniging, die niet is gekoppeld aan de veldvoetballers van VV Winsum, staan voor een uitdaging om op korte termijn een opvolger te vinden.

Futsal Winsum heeft met zowel de heren- als de dames meerdere jaren in de lift gezeten. De zaalvoetbalclub verhuisde dit jaar naar de nieuwe sporthal De Tirrel. Dat was na de Ripperdahal wel wennen maar het is duidelijk dat het een prachtige sportaccommodatie is.

De dames spelen inmiddels in de hoofdklasse. Dat is het hoogste amateurniveau waarbij er nog regionaal wordt gespeeld. Daarboven zit de landelijke eredivisie. De dames van Futsal Winsum zijn competitief en kunnen prima mee in de hoofdklasse. Door blessures en zwangerschappen moest Krüger het de laatste weken echter met een smallere selectie doen. Daardoor speelde het team dit jaar geen grote rol van betekenis. Het team zal straks dus moeten wennen aan een nieuwe trainer. Krüger heeft namelijk in meer dan 10 jaar ontzettend veel voor het dames zaalvoetbal in Winsum betekend.

Het zijn grote schoenen om te vullen en de nieuwe trainer krijgt te maken met een even ervaren als ambitieuze spelersgroep. Zaaltrainers liggen niet voor het oprapen in deze regio. Toch hoopt de club het liefst nog deze maand een opvolger te presenteren. Ervaring zou mooi zijn maar veel belangrijker is dat iemand zich wil ontwikkelen in het trainersvak en dat er een goede klik ontstaat met de spelersgroep. Futsal Winsum geeft aan dat er voldoende en goede mogelijkheden zijn om een nieuwe trainer/coach te ondersteunen.

Belangstellenden kunnen tot en met 16 juni hun interesse kenbaar maken via info@futsalwinsum.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !