Winterse Pasta 8 februari 20238 februari 2023 Ingrediënten voor 4 personen. Chorizo 250 g boerenkool kool 500 g (gesnededen) rode uien 2 stuks pecorino 100 g zwarte olijven (ontpit )120 g pasta (penne) 500 g extra vierge olijfolie 4 el peper en zout. Bereiding: Pel en snipper de rode ui. De chorizo snij je in halve maantjes. Bak de chorizo gedurende tien minuten op matig vuur. Doe er de rode uien bij, en bak deze kort even mee. Kook de penne gaar volgens de instructies op de verpakking. Kook de boerenkool kort, ongeveer drie a vier minuten en spoel af met koud water. Laat de boerenkool goed uitlekken. Meng de boerenkool door het ui/chorizo mengsel en laat even meebakken. Breng het nu op smaak met zout en peper. Meng de pasta door het boerenkool mengsel en doe hetzelfde met de olijven. Schep de pasta op een bord, rasp er pecorino over en besprenkel met olijfolie. Eet smakelijk Nieuws