Klassieke muziek in Eenrumer kerk

EENRUM – De Stichting Klassieke Muziek Eenrum – Het Hogeland wil graag klassieke muziek dichter bij onze dorpsgenoten brengen. Daarom wordt de concertserie “Eenrum Klassiek” georganiseerd. Een jaarlijks terugkerende concertserie van 6 concerten op de zondagmiddag. De concerten vinden letterlijk midden in het dorp plaats, namelijk in de monumentale 13e-eeuwse kerk van Eenrum.

Om ook de kinderen van het dorp kennis te laten maken met klassieke muziek wordt aan de concertserie een educatietraject verbonden. Hierbij wordt samengewerkt met integraal kindcentrum (IKC) De Linde en het Prins Claus Conservatorium. Alle leerlingen van IKC de Linde ontvangen daarnaast vrijkaarten voor de concertserie Eenrum Klassiek.

Na afloop van elk concert uit de serie wordt een “meet and greet” gehouden. De concertserie biedt het dorp zo een nieuwe ontmoetingsplaats.

Het eerste concert vindt plaats op 26 september om 15.00 uur in de Nederlands Hervormde kerk in Eenrum. Kinderen mogen gratis naarbinnen, volwassen betalen €10, dit is inclusief ‘meet en greet” na afloop. Tijdens dit concert zal Trio Calliope (viool/viool/altviool) voor u optreden. Kaarten kunt u kopen bij Brood en Kado of indien beschikbaar aan de deur. Via onze Facebookpagina word je op de hoogte gehouden.

Om alle kosten te dekken en een goede start te kunnen is er een crowdfunding opgezet. U kunt Stichting Klassieke Muziek Eenrum vinden op voordekunst voor meer informatie en natuurlijk uw donatie (met leuke presentjes als dank voor uw bijdrage).

,

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !