Korfbalvereniging DWA/Argo doet mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek!

WINSUM – Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. DWA/Argo grijpt de Nationale Sportweek aan om mensen uit de omgeving te laten ontdekken wat korfbal is. Ontdek wat korfbal met je doet!

Tijdens de Nationale Sportweek opent DWA/Argo de deuren zodat alle jeudige inwoners van Het Hoge Land zelf kunnen ontdekken wat korfbal met hen doet.

Doe mee!

  • Gratis meetrainen van 20 september tot en met 17 oktober: 4 tot en met 18 jaar.
  • Vrienden- en vriendinnentraining donderdag 23 september 16:30 – 17:30 uur inclusief pannenkoeken eten: 6 tot en met 9 jaar.
  • Kangoeroe Klup zaterdag 25 september en 16 oktober 11:00 – 12:00 uur: 4 tot en met 6 jaar.

Bovenstaande korfbalactiviteiten vinden plaats op het kunstgrasveld bij De Mix in Winsum. Meer informatie en aanmelden, via: jeugdzaken@dwa-argo.nl.

In de Nationale Sportweek starten ook de schoolkorfballessen op de basisscholen in Winsum voor de groepen 3, 4 en 5. Na de Nationale Sportweek blijft DWA/Argo haar deuren open houden voor jonge mensen die kennis willen maken met korfbal, want ook via het project Hogeland Beweegt kun je je inschrijven voor korfbal.

Korfbalvereniging DWA/Argo

DWA/Argo staat bekend als een gezellige vereniging waar jong en oud sportief bezig zijn. Naast jeugdteams heeft de vereniging 4 seniorenteams en een recreantenteam. De korfbalclub organiseert naast het korfballen ook allerlei andere gezellige activiteiten, zoals jeugdkamp, clubdag, levend cluedo en gezellige avonden voor jong en oud.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !