LUDWIG’s Midzomernachtsdroom, Shakespeare in bijzondere muziekkoepels

LEENS – Op 22 september van 19:30 tot 20:30 uur presenteert LUDWIG een speciale aanpassing van Midzomernachtsdroom, de elfenkomedie van Shakespeare op muziek van Mendelssohn, in de muziekkoepel aan de H.N. Werkmansingel (Jan Zijlmasingel) in Leens. Deze versie, gearrangeerd door Max Knigge, is een reizende corona-proof mini-versie met een cast van 10 musici, theatermaker Florian de Backere en sopraan Laetitia Gerards.

Een midzomernacht, feeën in een fonkelend bos, betoverde liefde…

De voorstelling is onderdeel van een bijzondere tour: we reizen deze zomer van muziekkoepel naar muziekkoepel in dorpen, steden en parken overal in Nederland.

Geïnspireerd door Shakespeare’s eigen Globe Theatre in London willen we een voorstelling maken die recht doet aan de no props/just imagination theatervorm. Puur de tekst, muziek, fantastische acteur, solist en musici en de verbeelding van het publiek maken de voorstellingen bijzonder in eenvoud en inhoud.

Kom dit meemaken op 22 september. Gratis toegang! Aanmelden/reserveer kan via https://forms.gle/FSybYvoTWvKJFoaK9

Bij slecht weer in de Andreaskerk.

Meer informatie:

www.ludwiglive.nl

Sociale media: @ludwig.live

LUDWIGs Midzomernachtsdroom is mede-mogelijk gemaakt met de genereuze steun van het Kickstart Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. De voorstellingen in de provincie Groningen worden ook ondersteund door de Kunstraad.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.