Heerlijk ludiek filmpje bij nieuw spel Futsal Winsum

WINSUM – Futsal Winsum en camping Marenland hebben de handen ineen geslagen en zijn een nieuw coachspel gestart. Om dit te promoten hebben de organisatoren een filmpje gemaakt die de sponsor in het zonnetje zet en bij iedereen een glimlach op het gezicht tovert.

Door de bal van speler naar speler te laten gaan, wordt de hele camping getoond en kan iedereen zien dat er prachtige plekken aan het water zijn, er een schilderachtig kampeerveld is omringd door sierlijke runderen, je er heerlijk kunt eten/drinken in de serre en er een BBQ kunt organiseren als bedrijfsuitje.

Doel van het spel is om spelers van FW te kiezen die door te winnen en/of te scoren punten voor je scoren. Wekelijks worden prijzen uitgedeeld en wie aan het einde van het jaar bovenaan staat, zal de wisselbokaal een jaar lang thuis mogen bewaren. Onderliggende reden is natuurlijk zodat er meer interesse komt voor de lager spelende teams en zodat leden en niet-leden meer spelers van de club leren kennen.

Op de site www.futsalwinsum.nl kan iedereen de spelregels zien en kun je je inschrijven wanneer je interesse hebt. Hieronder is het filmpje te zien wat een mooi resultaat is van een goede samenwerking tussen vereniging en sponsor.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !