Pensionering Albert Sportel bij Terra Winsum

WINSUM – Bij de locatie van Terra aan de Hamrik 4a in Winsum was het afgelopen vrijdagmiddag een feestelijk gebeuren. Albert Sportel nam na 38 jaar afscheid van Terra, ook wel bekend als De Groene School.

Velen zullen Albert Sportel kennen als docent economie. Maar Albert was ook op vele andere fronten inzetbaar. Zo was hij actief als decaan, als stagecoördinator en bezoeker van bedrijven waar stage werd gelopen door de leerlingen van Terra. Albert heeft de groei van de school meegemaakt en is een aantal keren meeverhuisd naar nieuwe en grotere locaties. Nu gaat Albert Sportel met welverdiend pensioen. Om dit te vieren werd een mooi feest voor hem gegeven bij Terra aan de Hamrik 4a in Winsum.

Dat er veel waardering is voor Albert én al het werk wat hij heeft verzet, bleek wel uit de speeches. Met deze verhalen werden de gasten meegenomen langs een hele lange periode onderwijs.  Albert Sportel en alle gasten kunnen terug op een mooi afscheid.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !