Promotie Boogdarters

WINSUM – Nadat er, net als bij andere sporten, ook voor de dartcompetitie een abrupt einde kwam aan het seizoen 2019/2020 door corona, is er toch goed dartnieuws te melden vanuit Winsum. De Boogdarters spelen komend seizoen in de eerste klasse.

Alles word weer opgestart voor het nieuwe seizoen en er vinden wat verschuivingen plaats, naar behaald resultaat. Daarin stonden De Boogdarters netjes bovenaan en zijn ze toch gepromoveerd naar de 1ste divisie. “Zo is onze missie toch nog geslaagd; promoveren voor John, de in 2019 overleden uitbater van Café J&A, de thuishaven van de dartsclub”, laat Bert Noorman weten.

Dat de darters flink aan de bak moeten is duidelijk, aangezien het niveau aanzienlijk hoger zal zijn.  De eerste wedstrijd wordt gespeeld op de dinsdag na Baistemaart, wat misschien wel eens van negatieve invloed kan zijn op de uitslag. Maar daar maakt men zich niet zo druk om, aangezien het plezier ook dit seizoen voorop staat bij het vriendenteam uit Winsum. Wel wil men gaan voor klassenbehoud in de eerste klasse B.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !