Bestuur Het Winsumer Glazenhuis stopt na jaren van radiostilte

WINSUM – Al een aantal jaren dienen zich geen doelen aan en de samenwerking die Stichting Het Winsumer Glazenhuis zou hebben met Samenloop voor Hoop liep als gevolg van de Covid 19 uitbraak en het stoppen van KWF met Samenloop voor Hoop op niets uit. Het bestuur van de stichting heeft daarom besloten om te stoppen. Het restbedrag werd donderdagmiddag in het programma ‘Van 2 Tot 5’ bij Omroep Het Hogeland door Joyce Hasper geschonken aan Wieb Roffel van Voedselbank het Hogeland.

“In al die jaren dat we nog wel actief waren was er steeds één organisatie die zich meerdere keren meldde; dit was Voedselbank het Hogeland. Deze organisatie en wij van het Glazenhuis vonden het toen der tijd  lastig om hier invulling aan te geven en kwam een actie niet van de grond. Omdat wij de Voedselbank het Hogeland nog altijd een warm hart toe dragen, heeft het bestuur besloten om het resterende saldo na opheffing van de stichting aan  Voedselbank het Hogeland te schenken. Zij ontvangen daarom een cheque ter waarde van 1160 euro van ons”, laat het bestuur van Het Winsumer Glazenhuis weten.

Het bestuur vervolgt: “Mocht er in de toekomst nog een doel zich melden, dan is dit waarschijnlijk te realiseren via Omroep Het Hogeland. Wellicht zullen enkelen van ons dan als vrijwilliger hier een bijdrage aan leveren. Wij bedanken iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de goede doelen. Samen met jullie hebben we in de vijf edities een bedrag van ruim 60.000 euro bijeen gebracht. Hier kunnen we als gemeenschap enorm trots op zijn. We sluiten af met het bedanken van een aantal sponsoren waar we altijd op konden rekenen om Het Winsumer Glazenhuis tot een succes te brengen, dit zijn: Compel computers, Frissekom, Broadcast Sevice Noord, Loonbedrijf Everts, SportsCom, Mazda Terpstra, Drukkerij Mekel, RCG BV, EetCafé J&A, BKF, Brouwers Tentverhuur, Vrijwilligers bouwteam Promotie Winsum, Veldman en van Dijk.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !