Prijsuitreiking Jeu de Boulesclub Winsum

WINSUM – Afgelopen donderdag is bij Jeu de Boulesclub Winsum de prijsuitreiking gedaan van de afgelopen winter- en zomercompetitie. Dit was tijdens een gezellige middag met een High Tea, een spelletje en een paar rondjes Bingo bij de Jongens uit de Buurt op camping Marenland.

Tevens werd het feit herdacht dat de club vorig jaar zijn 25-jarig bestaansjubileum gehad zou hebben. Voorzitter Jan van Vessem:” We zijn op 20 september 1995 opgericht, maar door de corona kon dit jubileum helaas niet feestelijk worden gevierd.

Voor de wintercompetitie was maar één prijsje te vergeven en deze is gewonnen door Arie Brandsma. Voor de zomercompetitie waren 3 prijzen beschikbaar en de Wiersema Wisselbokaal.

Ook hier was de eerste plaats, met 21 punten, voor Arie Brandsma, die dus ook de wisselbokaal in ontvangst mocht nemen. De tweede plaats was voor Marten van Hoek (19 punten), terwijl de derde plaats voor Helmut Schulz (15 punten) was.

“Het was een hele gezellige en nuttige middag, iedereen was heel tevreden”, laat voorzitter Jan van Vessem weten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !