Zaterdag 16 oktober Streekmarkt Verhildersum met muziek

LEENS – Op zaterdag 16 oktober staat de Streekmarkt weer op Landgoed Verhildersum. De markt is op het voorterrein van de borg. De markt is elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur. Duo Luud en Henk brengen Ede Staalliedjes ten gehore.

Op Streekmarkt Verhildersum kunt u terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden. De standhouders vertellen graag de verhalen over hun producten. Ambachtelijk biologisch brood, worst en boerenkaas, eieren van scharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. Leuk om te kijken, ruiken en proeven. Op streekmarkt kunt u ook mooie handgemaakte cadeautjes (voor uzelf) kopen. Duo Luud en Henk zijn extra sfeermakers op deze markt met liedjes van Ede Staal. Op het terras van Ons Schathoes wordt van 10.30 tot 18.00 allerlei heerlijks geserveerd.

Exposities

En als u dan toch op het landgoed bent kunt u alleen deze maand nog van de gelegenheid gebruik maken om de mooie exposities te bezoeken. Melgers, schilder binnen en buiten De Ploeg is in het koetshuis te bewonderen. In de museumboerderij kunt u genieten van Voortborduren, van merklap tot canapé en van de pop-up expositie Ode aan Ede.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !