Dubieuze advertentiewerversactie in de gemeente

WINSUM – Joop Veldhuis van Sporthuis Winsum waarschuwt collega-winkeliers in de gemeente voor dubieuze praktijken van advertentiewervers. Onder de naam Informatiegids Het Hogeland werden winkeliers benaderd om akkoord te gaan met misleidende aanbiedingen.

“Ik kreeg een telefoontje waarin gezegd werd dat ik vorig jaar een basisvermelding zou hebben gehad en of ik nu belangstelling had voor een uitgebreide vermelding. Stink er niet in,” aldus Veldhuis. Hij probeerde via nummerherkenning terug te bellen maar toen bleek het nummer niet te bestaan. Winkeliers hebben een e-mail gehad van een zekere Thys Koning die schermt met de naam Informatiegids Het Hogeland, een naam die aanleunt tegen de Gemeentegids Het Hogeland die onder auspiciën van de gemeente wordt uitgegeven. “Het misleidende is dat ze suggereren dat je al een basisvermelding hebt. Nooit gehad,” zegt Veldhuis: “Trap er niet in!”/Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !