Familievoorstelling ‘De wolf en de zeven geitjes’

WINSUM – Woensdag 20 oktober 2021 staat Gijs van Rhijn, samen met Japke Hartog en Ronald Jonker, op het podium van zalencentrum De Hoogte met ‘De wolf en de zeven geitjes’. 

In deze vrolijke familievoorstelling gaat voor kinderen gecomponeerde klassieke muziek (van onder andere Beethoven en Debussy), hand in hand met door het trio nieuw geschreven kinderliedjes.

‘De wolf en de zeven geitjes’ vertelt het sprookje over een moedergeit die haar kinderen waarschuwt de deur voor niemand open te doen, omdat de boze wolf in het bos loopt. Maar de wolf haalt allerlei trucs uit de kast om tóch bij de geitjes te komen. Lukt het de geitjes om de wolf buiten de deur te houden?

​Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Mede door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij kinderen moeiteloos mee te krijgen naar de mooiste sprookjeswerelden.

​Japke Hartog is een veelzijdig en bevlogen zangeres en pianiste. Als muzikaal-leidster is ze al lang betrokken bij projecten met kinderen en jongeren.

Ronald Jonker is een gepassioneerd muzikant, erg betrokken bij alles wat hij doet, hij speelde in diverse bands en is basgitaarleraar voor groot en klein.

Entree € 7,50, kaarten via www.skkw.nl en ’s middags aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !