Centrum vrijwilligerswerk Het Hogeland Live Event

HET HOGELAND – Op donderdag 28 oktober a.s. organiseert Het Centrum vrijwilligerswerk haar eerste Live Event voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers van Het Hogeland. Met informatieve en interactieve workshops over onderwerpen als; Van idee naar initiatief & fondsenwerving, Sociale veiligheid, (sociale)media, het Mentorenproject en de Toekomst van het vrijwilligerswerk.

Het uitgebreide programma vind u op de website van www.werkopmaat.nl of stuur een mail naar info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl voor het volledige programma. U moet zich ook via dit mailadres aanmelden voor de avond en aangeven welke 3 workshops u zou willen volgen. U kunt deze avond aan twee workshops deelnemen. (zet uw favorieten bovenaan!)

QR-Code is verplicht (papier of digitaal)

De avond vind plaats in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum. We starten om 19:30 uur. Vanaf 19:00 uur binnenlopen, koffie en thee staat klaar, en de avond eindigt uiterlijk om 22:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl of met Barbara van den Burg, Tel: 06-21815772

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !