Wierda-Stichting schenkt scorebord aan vv Winsum

WINSUM – Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen heeft het bestuur van de Wierda-Stichting het nieuwe scorebord van vv Winsum symbolisch overhandigd. Dankzij een financiële bijdrage van de Wierda-Stichting kon vv Winsum een nieuw scorebord aanschaffen.

Dick Sennema, voorzitter van de Wierda-Stichting, gaf in een toespraak een nadere toelichting over het ontstaan van de Wierda-Stichting. Enno Wierda (1849−1921), voormalig burgemeester van Winsum, liet in 1921 zijn boerderij met landerijen na aan de inwoners van Winsum. Dankzij deze erfenis kan de Wierda-Stichting verschillende maatschappelijke initiatieven in Winsum financieel ondersteunen. Sennema benadrukte daarbij het maatschappelijke belang van vv Winsum.

De afstandsbediening van het scorebord werd symbolisch overhandigt aan Leendert Slager, die elke thuiswedstrijd van het 1e elftal de stand bijhoudt.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.