Filosofe Catharina de Haas over ‘Vriendschap & Verbinding’

KLOOSTERBUREN – Coöperatie Klooster&Buren organiseert op zondagmiddag 24 oktober om 15.00 uur de eerste van een reeks Nicolaaslezingen. De in Kloosterburen wonende filosofe Catharina de Haas bijt het spits af en bespreekt het thema ‘Vriendschap & Verbinding’.

Vanuit verschillende kanten belicht, met voorbeelden uit het dagelijks leven. Boeiend, prikkelend, humorvol. Stof tot nadenken waar je meteen wat aan hebt. Catharina gaat ook met het publiek in gesprek.

Catharina de Haas schreef het boek Vriendschap een tweede ik. Ze studeerde onder meer filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 1992 filosofisch consulent met een eigen praktijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. De entree is gratis. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus graag aanmelden bij info@kloosterenburen.nl.  De zaal is open vanaf 14.30 uur. Graag QR code en ID meenemen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.