Week één tegen Eenzaamheid groot succes!

HET HOGELAND – Van 30 september t/m 7 oktober waren er in Gemeente Het Hogeland vele activiteiten om Eenzaamheid onder de aandacht te brengen en om aansluiting te zoeken bij activiteiten, zodat men zich minder eenzaam hoeft te voelen. Veel mensen zijn naar één of meerdere activiteiten geweest en hebben daar nieuwe mensen leren kennen of zijn oude bekenden tegen gekomen.

Bijeenkomst Roze50+ in De Blauwe Schuit in Winsum

Bijna alle activiteiten die plaats vonden kunt u wekelijks of maandelijks bezoeken. U bent daar van harte welkom. Mocht u meer informatie nodig hebben, neem dan contact op met het Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl of telefonisch met 0595-433245 of 06-21815772. Wij helpen u graag.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !