Geert Houtman erelid van Artemis

WINSUM – Geert Houtman (72) is benoemd tot erelid van hardloopgroep Artemis uit Winsum. Hij kreeg de eretitel tijdens de algemene ledenvergadering van de club, op woensdag 3 november.

Geert Houtman werd in 1998 lid van Artemis en ging gelijk in het bestuur. Dat deed hij zes jaar waarna hij overstapte naar de PR-commissie.

Als lid van deze commissie weet hij Artemis op de kaart te zetten. Hij schrijft en regelt alle media-uitingen en is actief met het bijhouden van de website van Artemis (www.artemiswinsum.nl). Voor de inhoud van de site is hij van onschatbare waarde.

Hij houdt alle hardloopuitslagen van leden van Artemis bij, net als hun persoonlijke records, marathontijden, uitslagen van clubkampioenschappen en vermeldt nieuwtjes en wetenswaardigheden over en van de club. Door zijn snelle manier van werken is de informatie altijd actueel.

De site is dankzij Geert Houtman uitgegroeid tot een site voor heel hardlopend Noord-Nederland. Dat komt vooral door de loopagenda (www.loopjeloopje.nl) met alle noordelijke hardloopwedstrijden en relevante marathons, en door de vele achtergrondinformatie die er over de loopsport te vinden is.

De site is overzichtelijk, leesbaar, divers in informatie, actueel en met veel foto’s waardoor veel mensen hem raadplegen.

Geert Houtman is 23 jaar actief binnen de club, en bestuur en leden zijn hem dankbaar voor zijn grote betrokkenheid, al zijn inzet en inspanningen. Reden hem tot erelid te benoemen.

Het bestuur van Artemis

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !