Actrice Anna Raadsveld geeft masterclass aan leerlingen HHC Warffum

WARFFUM – Dinsdagmiddag was theatergezelschap Club Nel als onderdeel van het Jonge Harten Theaterfestival op Het Hogeland College te Warffum. De leerlingen uit leerjaar 5 met drama als examenvak kregen een unieke kans om in een masterclass samen te werken met de bekende actrice Anna Raadsveld (o.a. Timboektoe, Het geheime leven van Hendrik Groen, De vloer op jr. en NNT) en onderzoeker programmamaker Lisa Malou Frenkel (o.a. Man bijt hond en De hokjesman).

“Club Nel speelt komend weekend in Cultuurcentrum Enne Jans Heerd in Maarhuizen de voorstelling Het Spektakel. Een voorstelling over wonen op het platteland versus wonen in de stad. Onze leerlingen gaan de voorstelling volgende week bezoeken. Het thema sluit perfect aan bij onze leerlingen die zoeken naar hun plek binnen gemeente Het Hogeland, of juist in de toekomst in de stad?’ aldus Sander Kalsbeek, docent Theater aan Het Hogeland College in Warffum

Tijdens de masterclass konden de leerlingen zoeken naar hun eigen verhalen. Verhalen over voorwerpen met persoonlijke herinneringen. Hier gaan de leerlingen vervolgens een podcast over maken.

Op de foto Anna Raadsveld (gehurkt) in gesprek met leerlinge Marlies Woltjer.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !