‘t Wieshoes gesloten voor publieksactiviteiten

WARFFUM – Afgelopen vrijdag is er weer een persconferentie geweest met nieuwe maatregelen. Het advies van de overheid is om zoveel mogelijk thuis te werken en contacten te vermijden. Dit advies gaan we vanuit Vakland Het Hogeland opvolgen. Dat betekent dat wij zoveel mogelijk thuiswerken en onze afspraken voor Vakland Het Hogeland online houden. In lijn met de gedachte dat we contactmomenten moeten beperken hebben we ook besloten voor de periode tot 3 december 2021 alle niet noodzakelijke activiteiten in ‘t Wieshoes annuleren.

’t Wieshoes is een plek waar verschillende doelgroepen en mensen samenkomen. Die samenkomst juichen we toe, maar in deze tijd vinden wij het beter de activiteiten op te schorten.

Vanaf 3 december kijken we verder. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met 0595 234 242 of via info@vaklandhethogeland.nl. Ook als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij IT gerelateerde activiteiten kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer of info@vaklandhethogeland.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !