Trainer Bert Vos en vv Winsum na vier seizoenen uit elkaar

WINSUM – Bert Vos en vv Winsum hebben na vier seizoenen besloten afscheid van elkaar te nemen. De club uit “Het mooiste dorp van Nederland”, uitkomende in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal, gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, zo laat het bestuur van de Winsumer voetbalclub donderdagavond weten.

Vos, die vanaf het seizoen 2018-2019 werkzaam is bij vv Winsum, behaalde in zijn eerste seizoen een zeer verdienstelijke 3e plaats én de halve finale van de Noordelijke Districtsbeker. Hierdoor plaatste de club zich voor de voorronde van de landelijke KNVB-beker, waarin vv Winsum een wedstrijd speelde tegen RKSV Groene Ster uit Limburg. De seizoenen 2019-2020 en 2020-2021 werden overschaduwd door COVID-19 en na een wat stroeve start van de huidige competitie hoopt het team de weg naar boven weer te hebben gevonden. “Ik heb het heel goed naar mijn zin in Winsum, maar na 4 jaar is het goed dat er weer een frisse wind gaat waaien, en dan bedoel ik niet op het open sportpark, maar als trainer voor deze spelersgroep. Binnen het niveau van de huidige groep zit nog veel rek en richting de toekomst zijn hier zeker mogelijkheden, gezien het feit dat er een aantal spelers overkomen vanuit de jeugdopleiding die wel eens voor een verrassing kunnen gaan zorgen. We gaan dit seizoen goed afsluiten en ik zie wel wat er vervolgens weer op mijn pad zal komen. Aan stoppen denk ik in ieder geval nog niet en ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging” aldus de in Groningen woonachtige oefenmeester.

vv Winsum wil Bert alvast bedanken voor zijn inzet en prettige samenwerking. “Daarnaast hopen wij dat hij samen met de huidige staf en spelersgroep het seizoen mooi mag afsluiten met een goed resultaat!”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !