Workshop Illustreren voor kinderen in Bibliotheek Loppersum

LOPPERSUM – Op woensdag 1 december kunnen kinderen in Bibliotheek Loppersum van 14.00 – 15.30 uur gratis meedoen aan een Illustratie workshop.

Tijdens deze workshop onder leiding van Illustratrice Nienke Siegers uit Groningen gaan we bij leuke en spannende Sinterklaasverhalen mooie illustraties maken. In de bieb hebben we spannende en grappige verhalen genoeg over Sinterklaas. Maar je mag natuurlijk zelf ook je favoriete Sinterklaasboek meenemen. Nienke laat je in deze workshop werken met kraspapier. Papier waarbij na het krassen kleuren te voorschijn komen. Ben je nieuwsgierig?  Kom dan gezellig langs!

Kijk voor meer informatie en opgave op: biblionetgroningen.nl/agenda

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !