Nico de Vries nieuwe hoofdtrainer VV Warffum

WARFFUM – Nico de Vries wordt met ingang van het volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de voetbalvereniging Warffum. De 30-jarige Roodeschoolster is de opvolger van Jur Smit die VV Warffum na 3 seizoenen verlaat. De Vries is geen onbekende voor velen binnen de club. Momenteel staat hij aan het roer bij de O-23 van VV Winsum, de vereniging waar hij in de afgelopen jaren met diverse jeugdelftallen goede resultaten heeft geboekt.

VV Warffum voorzitter Jelte van der Kooi is zeer content met de komst van Nico de Vries: “Na een aantal gesprekken was het voor mij duidelijk dat de gedrevenheid en passie waarmee Nico over het trainersvak sprak voldoende was om hem binnen onze gelederen te willen hebben. We hebben een eenjarig contract met hem afgesloten met een optie voor een tweede jaar.”

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !