“Kristel Rutgers zal CDA bij verkiezingen naar uitstekend resultaat leiden”

BEDUM – Het CDA gaat de gemeenteraadsverkiezing van maart 2022 in Kristel Rutgers als lijsttrekker. De in Bedum wonende Rutgers is op dit moment wethouder voor die partij.

“CDA Het Hogeland kan met trots een lijst presenteren van kandidaten met een mooie spreiding over de gemeente en een brede mix van kennis en ervaring. De huidige raadsleden vormen de voorhoede maar ook nieuwe gezichten prijken op de lijst,” zo laat de partij weten.

Sinds het begin van de nieuwe gemeente Het Hogeland is Kristel namens CDA Het Hogeland  wethouder. “Dat zij die functie tot volle tevredenheid invult was de reden om haar op de advieslijst van het bestuur op de eerste plaats te zetten. De leden hebben er alle vertrouwen in dat Kristel in haar rol als lijsttrekker CDA Het Hogeland bij de raadsverkiezing naar een uitstekend resultaat zal leiden,” zo stelt men./Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !