Vervroegde winterstop A-categorie amateurvoetbal

LANDELIJK – De competities in de hoogste klassen van het amateurvoetbal worden na komend weekeinde tot half januari stilgelegd. De KNVB is tot dit besluit gekomen nu duidelijk is geworden dat het voorlopig niet is toegestaan om na 17.00 uur te sporten en dus ook niet te trainen.

Het betreft alle teams (zowel senioren als jeugd vanaf 13 jaar) die uitkomen in de A-categorie (prestatief). Voor de teams uit de B-categorie (recreatief) gaat de competitie tot de winterstop gewoon door. Dat geldt ook voor de jongste spelers (tot en met 12 jaar).

Het ligt in de bedoeling dat alle competities na de winterstop (half januari) worden hervat, mits de coronamaatregelen van het kabinet het toelaten.

Voor eerdere besluiten van de KNVB betreffende het weekend (4 en 5 december) lees hier.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !