Door corona gemeentehuis Uithuizen minder vaak open

UITHUIZEN – Het gemeentehuis in Uithuizen is als gevolg van de coronacrisis tot het einde van dit jaar minder vaak geopend.

Corona heeft ook het personeel van Het Hogeland getroffen, laat de gemeente weten: ”We hebben tijdelijk minder bezetting, ook door de quarantaineregels. Met minder medewerkers proberen we inwoners zo goed mogelijk te blijven helpen op de momenten dat onze inwoners het meest gebruik maken van onze dienstverlening.”

Dat houdt concreet in dat burgerzaken in Uithuizen momenteel alleen op maandag en dinsdag open is. Op andere dagen moet men naar Winsum. Het gemeentehuis in Winsum is centraal gelegen en blijft daarom iedere werkdag en ook woensdagavond open, aldus het gemeentebestuur.

Voor het verlengen van een rijbewijs of paspoort konden Hogelandsters al niet meer terecht in Bedum en Leens.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !