Boostervaccinatie voor patiënten van huisartsenpraktijk Winsum

WINSUM – Dinsdag 28 december (voor de leeftijd 50-plus) en dinsdag 4 januari (voor alle leeftijden vanaf 18 jaar) is er voor patiënten ingeschreven in huisartsenpraktijk Winsum de mogelijkheid om tussen 13.00 uur en 20.00 uur in de Ripperdahal de Covid-Boostervaccinatie te halen. De data zijn echter afhankelijk van een tijdige levering van het vaccin.

Dit betreft een samenwerking met de GGD Groningen, het doel is de boostercampagne te versnellen vanwege het oprukken van de Omikron variant.

U komt in aanmerking voor een boosterprik vanaf 3 maanden na de laatste vaccinatie en ook vanaf 3 maanden nadat u een COVID besmetting heeft doorgemaakt.

We hebben ter plekke de volgende gegevens nodig (voor het registratieformulier); Naam, Geboortedatum, BSN nummer (staat op ID kaart of rijbewijs) en “geeft u toestemming om gegevens te delen met de RIVM ja of nee”.

Let op; het is mogelijk dat u 2 uitnodigingen voor een booster vaccinatie ontvangt (ook van de GGD); u hoeft maar op 1 uitnodiging in te gaan.

In de Ripperdahal hanteren we de richtlijnen; houdt 1.5 meter afstand, draag een mondkapje en blijf thuis bij klachten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !