Voor Leens weer verkeersstremmingen

LEENS – Vanaf vandaag 10 januari tot 19 maart is in Leens weer een verkeersstremming van kracht. Een deel van de Hoofdstraat en De Wierde zijn voor alle verkeer afgesloten. Winkels en bedrijven zijn gewoon bereikbaar.

In het dorp worden werkzaamheden uitgevoerd in het kader van de verbetering van de verkeersdoorvoer van landbouwverkeer, en tegelijk worden waar mogelijk onderhoud aan ondergrondse leidingen en dergelijke aangepakt. Het project strekt zich uit over Wehe-den Hoorn, Leens en Ulrum en beoogt de verkeershinder van landbouwverkeer te beperken. Landbouwverkeer mag niet meer over de provinciale weg N361 rijden. Met het anders inrichten van de doorgaande routes in de dorpen wil het gemeentebestuur de verkeersveiligheid en de leefbaarheid bevorderen./Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.